Nieuws

Jubileum symposium EAA

Jubileum symposium EAA

Jubileum symposium  NVK-sectie Erfelijke & Aangeboren Aandoeningen

Dinsdag 29 maart en woensdag 30 maart 2022
Radboudumc Experience Center in Nijmegen

Als een van de jongste subspecialismen binnen de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), willen we u als sectie Erfelijke & Aangeboren Aandoeningen (EAA) van harte uitnodigen op ons 25+2 jaar EAA jubileum symposium in Nijmegen.

Alhoewel onze oprichters al in 1995 voorzagen dat de zorg voor kinderen met een erfelijke aandoening een extra set “skills” vereiste, had niemand kunnen voorzien hoe dynamisch en snel dit vakgebied zich zou ontwikkelen. In 2021 zijn we in staat om bij meer dan de helft van de kinderen met een verstandelijke beperking een (moleculaire) diagnose te stellen en daardoor passende begeleiding en waar mogelijk een behandeling op te starten.

Tijdens dit tweedaagse symposium nemen vooraanstaande nationale en internationale experts u (in vogelvlucht) mee in deze diagnostische en therapeutische ontwikkelingen alsmede in de psychosociale, medisch-ethische en logistieke aspecten. Dus collega kinderartsen, neurologen, klinisch genetici, metabole kinderartsen, AVG, kinderrevalidatie artsen, kinderpsychiaters, internisten, verpleegkundig specialisten en andere betrokken professionals, wees van harte welkom om met ons zowel terug als vooruit te kijken en onze samenwerking te vieren.

Het congres wordt hybride, mochten de Covid maatregelen nog altijd van kracht blijven.

Programma en inschrijving

Radboudumc
Experience Center - Auditorium
Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen
Voor de routebeschrijving, klik hier.

 

Voor vragen neem contact op met:
Radboud Health Academy
Bianca Gremmen
T: 06 - 2720 9601
E: events.rha@radboudumc.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen