Nieuws

Onderzoek/congresbeurs

De sectie Erfelijk en Aangeboren Aandoeningen van de NVK (sectie EAA) stelt een wetenschapsbeurs beschikbaar voor kinderartsen (in opleiding) of promovendi werkzaam op het vakgebied van erfelijk en aangeboren aandoeningen bij kinderen.

De beurs is bedoeld voor onderzoek, danwel congres-, symposium- of workshopbezoek. Een actieve deelname in de vorm van een wetenschappelijke presentatie is voorwaarde om voor een beurs in aanmerking te komen. In geval een dergelijke presentatie nog niet is geaccepteerd, heeft de eventuele toekenning een voorwaardelijk karakter. Men kan maximaal eenmaal in aanmerking komen voor een dergelijke beurs. 

Aanvragen dienen te geschieden middels een brief gericht aan het bestuur van de sectie. Hierbij dient meegezonden te worden: een begroting, een curriculum vitae en een ingediende samenvatting van de wetenschappelijke bijdrage. De aanvraagbrief en de bijlagen dienen bij de secretaris van het sectie EAA-bestuur ingediend te worden.

  • Toegekende beurzen zijn persoonlijk en alleen te besteden aan het aangevraagde doel. 
  • Het toegekende bedrag is maximaal 500 euro. 
  • Bij wijzigingen van de oorspronkelijk plannen is vooraf overleg noodzakelijk. 
  • Bij toekenning van een beurs verwacht het bestuur binnen een maand na de reis een kort wetenschappelijk verslag en een overzicht van de daadwerkelijk gemaakte kosten en de toegekende bijdragen. 
  • De beurs wordt overgemaakt na ontvangst van deze documenten.

 

Aanvragen zenden aan: 

Secretaris sectie Erfelijk en Aangeboren Aandoeningen

Email: EAA.NVK@gmail.com

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen