Nieuws

Onderzoeksproject Groei-wijzer (Z)EVMB

Onderzoeksproject Groei-wijzer (Z)EVMB

Beste allen, 

Wilt u mij en mijn collega-onderzoekers helpen met het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB? Dit kan door zelf deel te nemen aan het onderzoek en/of door het onder de aandacht te brengen bij collega’s en/of familieleden van een adolescent met (Z)EVMB.  

Het onderzoeksproject Groei-wijzer (Z)EVMB heeft als doel om ouders en professionals te ondersteunen wanneer zij samen willen nadenken over hoe ze adolescenten (9-18 jaar) met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen ((Z)EVMB) kunnen stimuleren om meer invloed te krijgen op hun eigen leven en actiever deel te nemen aan dagelijkse activiteiten, zowel thuis als op school of dagbesteding. Binnen dit project willen we via online vragenlijsten onderzoeken of het door ons ontwikkelde instrument ‘Groei-wijzer (Z)EVMB’ aansluit bij de behoeften en wensen van familieleden en professionals. Het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB is onderdeel van het overkoepelend promotieonderzoek Sterker Samen,www.sterkersamenemb.nl 

Voor het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB zijn wij op zoek naar ouders, broers/zussen (18+) van adolescenten met (Z)EVMB en professionals die werkzaam zijn met de doelgroep. Wat betreft professionals mogen begeleiders, therapeuten, leerkrachten, gedragsdeskundigen en artsen (kinderartsen, revalidatieartsen) deelnemen.  

Meedoen aan dit onderzoek betekent dat u maximaal drie keer een online vragenlijst invult. Het is ook mogelijk om één ronde mee te doen, echter hoe meer rondes u meedoet hoe meer informatie dit ons oplevert. Het invullen van een vragenlijst kost u ongeveer 15-20 minuten en dit kunt u doen op een moment dat voor u uitkomt. Aanmelden voor dit onderzoek kan via: https://tinyurl.com/groeiwijzerzevmb De eerste vragenlijst wordt over ongeveer drie weken toegezonden. 

Mocht u bereid zijn om dit onderzoek via uw kanalen en netwerk te delen dan kunt u gebruik maken van bijgevoegde flyer en/of voorbeeldtekst. 

Wanneer u nog vragen heeft over het onderzoek of deze mail dan kunt u contact opnemen met Nicole van den Dries-Luitwieler, via n.m.van.den.dries-luitwieler@pl.hanze.nl of 06 439 413 13. 

Wij hopen van harte dat u ons wilt helpen met dit onderzoek. 

Met vriendelijke groet,

 

Nicole van den Dries-Luitwieler

PhD student, research project Sterker Samen
Lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing, Hanzehogeschool Groningen.

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag


Bezoekadres: Petrus Driessenstraat 3, 9714 CA  Groningen 
Postadres: Postbus 3109, 9701 DC Groningen
E: n.m.van.den.dries-luitwieler@pl.hanze.nl

T: 050-5953539